Start ] Omhoog ] Sportief 2017 ] Sportief 2013 ] Sportief 2011 ] Sportief 2009 ] Sportief 2007 ] Sportief 2006 ] [ Sportief 2004 ] Sportief 2003 ]

 

 

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door Alexander Groen

 

 

Sportief weekend 2004

 

Zaterdag

Op zaterdag ging een gedeelte van de groep ondergronds. Daarnaast kon die groep ook een wandeling maken. De anderen maakten een tocht per mountainbike plus een wandeling.

Hieronder wat impressies van het ondergronds gaan, de barbecue en de avond.

Het verslag van de zondag, dat daarna volgt, is van de winnende groep.

 

instructie                                                                    afdalen

   

beneden                                                                    en weer naar boven

   

tevreden boven                                voor de barbecue                            reuzen jenga

       

het was lekker                                                            gezellig bij het kampvuur

   

 

 

Zondag

De zondag ochtend van het sportief weekend was heel spannend (en ook koud). We wisten nog niet wat er zou gaan gebeuren maar in de loop van de ochtend werden we verrast door een groep Schotten. De schotten vertelde wat we die dag gingen doen, Schotse Highland games, en deelde ons op in 8 groepen. Onze groep bestond uit 5 personen namelijk: Judith als de “Joker”, Giel als het “Opperhoofd”, Chris als de “Supervisor”, Steven als de “Technicus” en Netty als de “Mentalcoach”.

Om warm te draaien begon onze groep met het onderdeel touwklimmen. Dit ging niet zo goed maar het tweede spel, hoefijzer werpen, ging ons al wat beter af.

 

       

Gelukkig begon het ook al wat warmer te worden. Het derde spel was brancard racen. Dit spel ging er wat heftiger aan toe dan we hadden verwacht! Als vierde onderdeel moesten we boomstamwerpen. Helaas werd onze beste worp afgekeurd door een voetfout.

 

Nadat de eerste vier onderdelen waren afgerond was het tijd voor de inwendige mens. Na de pauze, waarin we ons mentaal en fysiek voorbereidde op de tweede ronde, betraden wij eensgezind weer het speelveld.

Goed gevuld en fris begonnen wij aan het vijfde spel; autotrekken. Op dit onderdeel zette wij de beste tijd neer (???min). Bij het volgende onderdeel, namelijk het boomzagen, ging het er iets minder goed aan toe. Wij hadden gedacht dat wij het wel even zouden rooien, maar dat viel helaas zwaar tegen. Bij het zevende spel konden we onze ervaring van het autotrekken goed gebruiken, we moesten namelijk touwtrekken, en bij dit spel lieten we de tegenpartij in de kou staan!

 

   

Het achtste en laatste spel was steenwerpen wat ook niet slecht ging. Maar na deze strijd kwam het toch naar boven dat touwtrekken ons sterkste punt was. Wij zijn na alle spelletjes uit de bus gekomen als winnaars en gehuldigd met een ere lint. Die wij natuurlijk meteen bij thuiskomst boven ons bed hebben gehangen.

Dit weekend was zeker voor herhaling vatbaar!

 

Groetjes team 2, Giel, Netty, Judith, Chris en Steven.

 

 

Omhoog ] Sportief 2017 ] Sportief 2013 ] Sportief 2011 ] Sportief 2009 ] Sportief 2007 ] Sportief 2006 ] [ Sportief 2004 ] Sportief 2003 ]