Start ] Nieuwtjes ] Plugge weekends ] Sportieve weekends ] Andere contacten ] Stamboom ]

 

 

Hieronder volgt "oud nieuws":

Omhoog ]

 

 

 

Huwelijksfeest Alexander en Annemieke (13 oktober 2008)

Op 10 oktober vierden Alexander en Annemieke hun huwelijksfeest. Dat gebeurde door middel van een zeiltocht op het IJsselmeer vanuit Lelystad.

Om ongeveer 19:30 uur gingen we aan boord en kwamen Alexander en Annemieke aan als A-team. Daarna gingen we onder zeil en werd de taart aangesneden en begonnen de festiviteiten. Door een vriend van Alexander werden oude herinneringen opgehaald en Edward had met anderen voor een leuke film gezorgd met oude bekenden. Om ongeveer 23:50 uur meerden we weer aan na een gezellig feest.

 

 

Dagje uit tantes en ooms (5 oktober 2008)

Op 17 september was het dan zover. De tantes en ooms werden van huis opgehaald voor een dagje uit. Deze keer konden ook de 60-plussers van de nichten en neven mee. De bestemming was deze keer Avifauna. Omdat er eerst een elektriciteitsstoring was, waardoor de bruggen niet open of dicht konden, deden we de activiteiten in omgekeerde volgorde, eerst een lunch, dan de vogelshow, de rondvaart en parkbezoek. Daarna reden we naar het huis van Mieke en Kees. We kregen er lekker te eten en drinken. Het was een leuke en gezellige dag. Helaas konden tante Rie en oom Kees niet aanwezig zijn.

Foto's van de dag zijn te zien op: http://picasaweb.google.nl/huib.corrie/DagjeUitTantesEnOoms2008

 

 

MAX moet blijven! (29 augustus 2008)

In de laatste nieuwsbrief van de omroep MAX troffen we een foto aan, waar Netty en Bert op voorkomen. Die willen we u niet onthouden. Dit is geen reclame voor MAX, maar u mag natuurlijk altijd lid worden.

 

Geboorte Noa Plugge (juli 2008)

Op vrijdag 4 juli werden Nilom en Emile Plugge verblijd met de geboorte van een dochter. Zij kreeg de naam Noa Omaira en zal Noa worden genoemd.

Wij feliciteren de ouders en grootouders (Joke en Kees Plugge) van harte met deze blijde gebeurtenis.

 

Geboorte Levi van Woudenberg (juli 2008)

"Hoera een lief klein broertje voor Roan en Mika". Zo luidde de boodschap op het geboortekaartje, dat we vandaag in de bus kregen. Zijn naam is Levi en hij werd geboren op 3 juli 2008. Levi is de zoon van Wim van Woudenberg en Angelique Plugge (Angelique is de dochter van Freek en Riet Plugge). Wij feliciteren het gezin Van Woudenburg alsmede de grootouders van harte met deze nieuwe wereldburger.

 

 

 

Gezinsuitbreidingen (29 november 2007)

Op 24 november 2007 om 07.48 uur is geboren: Rachel Taal, dochter van Ramon (zoon van Jan en Nel Taal) en Heleen. Alles is gezond en compleet! Ze is 47 cm lang, weegt rond de 2800 gram en is, net als de ouders blond. De ouders en de grootouders zijn dolgelukkig! Het nieuwe huis dat ze gekocht hebben is bijna klaar, dus dan kan het gezin verhuizen.
Op 28 november kregen we bericht dat Jeroen en Michele (dochter van Han en Hanneke van iwaarden) van der Meide op 6 september een zoon hebben gekregen. Zijn naam is Jefta.

We feliciteren alle nieuwe ouders en grootouders van harte met de geboorten van deze nieuwe wereldburgers en wensen hun veel geluk en gezondheid toe.

 

 

Gezinsuitbreiding (14 juli 2007)

Van Gerda en Gerrit Visser-de Bruin kregen we het bericht dat zij een kleindochter hebben gekregen. Zij is geboren op 11 juli 2007 en heet Isa Adriane Catharina en is de dochter van Natalie en Remco Rademaker. Wij feliciteren de ouders, haar broertje Tim en de grootouders van harte met deze nieuwe wereldburger.

 

Overlijden Wouter Huibert Plugge (3 juli 2007)

Op 30 juni 2007 kwam een eind aan het leven van Wouter Huibert Plugge (oom Wout). Hij werd 89 jaar. De begrafenis is geweest op donderdag 5 juli 2007 op de Algemene Begraafplaats aan de Kerkhoflaan 12 te Den Haag.

 

Een nieuwe doctorandus (3 juli 2007)

Op 29 juni mocht Annemieke, vriendin van Alexander Groen, haar bul in ontvangst nemen. Zij heeft onderwijskunde gestudeerd. We feliciteren haar van harte met het behaalde resultaat.

 

 

Gezinsuitbreiding (3 juli 2007)

Op 1 juli 2007 werd het gezin van Frank en Margreet Plugge uitgebreid met een zoon. Zijn naam is Bas. Wij feliciteren Frank, Margreet en Lisa van harte met hun zoon respectievelijk broertje

.

 

Huwelijk Kees Koenen en Mieke Plugge (25 juni 2007)

Op 23 juni 2007 zijn ze dus getrouwd. Dat gebeurde achtereenvolgens op het stadhuis en in de kerk. Daarna was er nog een receptie. Corrie en ik behoorden tot de genodigden voor het tuinfeest, dat vanaf 18:00 uur gegeven werd bij het huis van Kees en Mieke.

Daar konden we o.a. eten en drinken van het (Spaanse) buffet, luisteren naar de groep Pur Sang en naar de diverse voordrachten en presentaties. Het was ook erg gezellig om met de familieleden en anderen (bij) te praten. We kunnen terugkijken op een fantastisch feest.

 

Huwelijk Gerda de Bruin en Gerrit Visser (18 juni 2007)

Op 15 juni zijn Gerda de Bruin en Gerrit Visser getrouwd. Corrie en ik gingen het bruidspaar feliciteren tijdens de receptie op de Partyboerderij “Hijdra”. Daar konden we zien dat beide echtelieden uit een grote familie komen. De receptie was druk bezocht en erg gezellig.

 

50-jarig huwelijksfeest Wim en Sjaan (23 april 2007)

Op 12 maart waren ze al 50 jaar getrouwd, maar ze vierden het op zaterdag 14 april met een (voortreffelijk) buffet. Op die datum kon ook Wilma uit Australië aanwezig zijn. Hieronder van het feest enkele foto's, die ik vandaag van Simon ontving.

 

 

 

 

Jeanique in Bolivia (16 maart 2007)

Van Hanneke en Han uit Zierikzee kregen we een verhuisbericht, waarbij ze ook vertelden over hun dochter Jeanique, die sinds 7 september 2006 voor een jaar naar Bolivia is. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op haar website www.jeaniquevaniwaarden.waarbenjij.nu.

 

 

Gezinsuitbreiding (14 maart 2007)

Het gezin van Arno en Janine werd op vrijdag 9 maart uitgebreid met een dochter, haar naam is Eefke Margje. Wij feliciteren de ouders en broertje Wout van harte met hun dochter en zijn zusje.

 

 

Gezinsuitbreiding (3 maart 2007)

 

Van Angelique Plugge (dochter van Freek en Riet) en Wim van Woudenberg kregen we vandaag een geboortekaartje in de bus, dat wij hieronder afdrukken. Wij feliciteren de ouders en Roan, die de aankondiging doet, van harte met deze gezinsuitbreiding.

Voor foto's wordt op het kaartje verwezen naar www.vwoudenberg.net/mika.

 

 

 

Wim en Sjaan 50 jaar getrouwd (27 februari 2007)

Op 12 maart hopen (oom) Wim en (tante) Sjaan 50 jaar getrouwd te zijn. Wij feliciteren hen van harte met dit heuglijke feit en hopen dat zij nog lang en gelukkig samen mogen zijn. Zo begon het 50 jaar geleden.

 

 

 

Gezinsuitbreiding (1 februari 2007)

 

Via Jan Taal kregen we bijgaand geboortekaartje, dat voor zichzelf spreekt. De reden dat het kaartje laat werd verzonden was dat Ameerah zeven weken te vroeg is geboren. We zijn blij dat ze gelukkig gezond is en goed groeit. We feliciteren de ouders van harte met hun nieuwe wereldburger.

 

 

 

Onze familie in Margriet (19 januari 2007)

Van Jan en Nel Taal - de Bruin kregen we het bericht dat in de Margriet van volgende week (nummer 4) een artikel over John (zoon) en Monic (schoondochter) staat.

 

 

John en Monic: Van harte gefeliciteerd met dit resultaat!

 

 

 

 

Ed Pronk koopt een woning in Duindorp (18 januari 2007)

Het is al weer even geleden dat we bijgaand artikel in het Vestia blad aantroffen. Eerder stond al een artikeltje in AD / Haagsche Courant. We vinden het leuk als onze familieleden de aandacht van de pers trekken. Zie ook het artikel hierboven.

 

Ed (de zoon van Karel en Loes Pronk - de Bruin) heeft een driekamer appartement gekocht aan de Markensestraat, lekker dicht bij strand, familie en vrienden.

 

We feliciteren Ed van harte met deze aankoop.

 

 

 

Gezinsuitbreiding (15 januari 2007)

 

Gisteren kreeg kreeg ik een email van Jan Taal over de geboorte van Romana Jalou op 26 december 2006.

Romana is de dochter van Elwira en Maxim van Daalen.

Elwira is de dochter van Simon (overleden op 8 december 2006) en Nel de Bruin.

Wij feliciteren de ouders en oma Nel van harte met deze gezinsuitbreiding.

 

 

 

 

Plugge werkgroep (14 januari 2007)

Op 11 november is de werkgroep weer bij elkaar gekomen. We hebben daar wat afspraken gemaakt over de nieuwjaarsreceptie en enkele andere zaken. Daarnaast hebben we teruggekeken op onder andere op het sportieve weekend en het dagje uit.

De volgende jaarlijkse bijeenkomst van de werkgroep is op zaterdag 10 november 2007 (bij Theo en Nathalie).

 

 

Gezinsuitbreiding (19 oktober 2006)

Vandaag hoorde ik van Jolanda, dat Tamara de Bruin en Rob van Dongen op 29 september een zoon gekregen hebben. Zijn naam is Damian. Wij feliciteren de ouders en broer Danny van harte met deze gezinsuitbreiding.

 

 

40 jarig huwelijksjubileum op 9 juni 2006 (21 juni 2006)

Corrie en Huib waren op 9 juni 40 jaar getrouwd. Zij vierden dat heuglijke feit op 10 juni met een boottocht over de Kagerplassen.

 

 

 

 

Gezinsuitbreiding op 9 juni 2006 (21 juni 2006)

Agata, Erik en Lara Plugge zijn heel gelukkig met de geboorte van een zoon en broertje. Zijn naam is Radek. Wij wensen de ouders en Lara veel geluk. Hieronder Radek, nog maar enkele uren oud.

 

 

Huwelijksfeest Emile en Nilom (18 maart 2006)

 

Nadat Emile (zoon van Joke en Kees) en Nilom op 22 februari 2006 in Thailand  getrouwd waren, zetten zij de feestelijkheden op 17 maart 2006 voort in Hulshorst. Er waren veel familieleden en kennissen aanwezig.

Op de foto van links naar rechts: Emile, de moeder van Nilom, Nilom en Kees.

 

 

 

 

Plugge werkgroep (7 november 2005)

 

Op 5 november zijn we voor het eerst na ons weekend weer bij elkaar geweest. Heel fijn dat we versterking kregen van een aantal jongeren in de familie. Deze zullen in eerste instantie werken aan onze website en aan de Pluggekrant, maar ook op andere wijze van zich laten horen.

We evalueerden ons weekend en bespraken mogelijke verbeteringen in de voorbereiding en organisatie. We kijken terug op een geslaagd weekend en hopen in 2010 weer een "groot weekend" te organiseren. Daarvóór zal de werkgroep sportieve weekend vrijwel zeker één of meer weekends voor ons organiseren.

De Pluggekrant zal in december verschijnen. Op 1 januari houden we weer de gebruikelijke nieuwjaarsbijeenkomst.

 

 

Gezinsuitbreiding op 30 augustus 2005 (1 september 2005)

Vandaag kregen we van Angelique Plugge en Wim van Woudenberg een geboortekaartje. Het gezin is verblijd met de geboorte van Roan. We wensen de ouders veel geluk. Ook de grootouders Freek en Riet feliciteren we van harte.

 

 

 

Gezinsuitbreiding op 13 juli 2005

Deze week kregen wij het bericht dat het gezin van Marnix, Annelies en Marusha Schmidt is uitgebreid met een zoon met de naam Milan. Wij wensen hun veel geluk. Ook de grootouders en overgrootmoeder tante Co feliciteren we van harte.

 

Gezinsuitbreiding (9 juli 2005)

Deze week kregen wij het bericht dat Kees Koenen en Josien Kobus op 5 juli 2005 de trotse ouders zijn geworden van een zoon met de naam Noah Cornelis Valentijn. Wij wensen hen veel geluk. Ook oma Mieke en opa Kees feliciteren we met hun eerste kleinkind.

 

 

Plügge (30 juni 2005)

 

Op dinsdag 21 juni bezochten Corrie en ik het plaatsje Plügge in Duitsland. Volgens een man, die we in 1997 in Las Vegas (USA) spraken, komen de Plugges oorspronkelijk uit het noorden van Duitsland, maar wij hebben daarvoor geen kennis of bewijs. We zijn geïnteresseerd, als iemand daar meer van weet.

Het plaatsje Plügge ligt ten noorden van Lübeck bij Oldenburg In Holstein, niet ver van de Oostzeekust. Het is een klein dorpje dat aan een doodlopende weg ligt.

 

Zouden hier onze wortels liggen? 

 

Geboorten (mei 2005)

Dit is waarschijnlijk “oud nieuws”.  Onze familie is weer uitgebreid met twee baby’s.

Als eerste werd Wout geboren op 28 januari 2005. Hij is de zoon van Arno en Janine Plugge-Roelfsema.

Op 20 april 2005 kwam Sophie Juliëtte op de wereld. Zij is de dochter van Erik van den Heuvel en Ria Bron en het zusje van Sander. 

De meeste familieleden hebben tijdens het Plugge weekend al kennis kunnen maken met Wout en Sophie. We feliciteren de ouders van harte met de geboorte van hun jonge spruit.

 

 

Jubileum (mei 2005)

Op 20 mei 2005 waren tante Mien en oom Leen 50 jaar getrouwd. Zij hebben dit gevierd met kinderen, kleinkinderen en verdere familieleden. Ook zij worden alsnog van harte gefeliciteerd.

 

Start ] Omhoog ]