Start ] [ Nieuwtjes ] Plugge weekends ] Sportieve weekends ] Andere contacten ] Stamboom ]

Voor ouder nieuws: klik Oud nieuws ]

 

Nieuwtjes (15 juli 2017)

Deze rubriek is sinds december 2015 niet meer bijgehouden. 

 

 

Plugge courant december 2015

Deze editie is inmiddels verschenen. De volgende editie hopen we in juni 2016 uit te brengen. Kopij is van harte welkom!

Stuur die uiterlijk 15 mei 2016 naar: de Redactie.

 

Plugge 2015

Ons 5-jaarlijkse familieweekeind is gehouden van 5 t/m 7 juni 2015. We waren te gast op het groepsverblijf Lingsfort nabij Arcen. Het was fraai zomerweer en erg gezellig. De catering was prima verzorgd. 

Hierboven door Peter gemaakte groepsfoto. De originele foto kan bij mij (via de Redactie) opgevraagd worden. Is te groot (teveel pixels) om op onze site te zetten.

 

Geboorte Liv-Lois (21 januari 2015)

Via Facebook meldde Jitske de geboorte van een dochter met de naam Liv-Lois. Wij wensen haar en de gelukkige ouders, Jitske en Maikel, een goede toekomst.

 

Plugge courant december 2014

Deze is inmiddels verschenen.

De volgende editie hopen we in juni 2015 uit te brengen. Kopij is van harte welkom!

Stuur die uiterlijk 15 mei 2015 naar: de Redactie.

 

 

Geboorte Lucas Plugge (9 februari 2014)

Via Facebook wisten we het al. Maar gisteren kregen we het kaartje met de details van de gezinsuitbreiding bij Robert (zoon van Bert en Netty Plugge) en Thea.

We feliciteren de ouders, Kevin en Timo van harte met deze blijde gebeurtenis en wensen hun alle geluk toe.

Ook feliciteren wij de grootouders Bert en Netty met hun kleinzoon en overgrootmoeder (tante) Catrien Plugge-Pronk.

 

Geboorte Emma Louise Sluimer (4 januari 2014)

Via Facebook hadden we het grote nieuws al vernomen. Vandaag lag bij de post het geboortekaartje van Emma Louise Sluimer. Wij mogen gewoon Emma zeggen.

We feliciteren de ouders Tamara en Robin van harte met deze blijde gebeurtenis en wensen hun alle geluk toe.

Ook feliciteren wij de grootouders Janny Plugge en Hans Visser met hun kleindochter.

 

Dagje uit 60+ 2013 (27 augustus 2013)

Klik daarvoor op Dagje uit.

 

 

Geboorte Mats (10 augustus 2013)

Vandaag lag bij de post het geboortekaartje van Mats (we waren al eerder op de hoogte door middel van Facebook). Mats is de zoon van Vanya en Marlot van Iwaarden. We feliciteren de ouders en grootouders (Han en Hanneke) en overgrootmoeder (tante Co) natuurlijk van harte met deze gezinsuitbreiding.

 

 

Geboorte Gwen (15 juli 2013)

Na thuiskomst van vakantie lag bij de post het geboortekaartje van Gwen Grietje Johanna. Het geluk van Renate Plugge en Tim van der Meel met deze geboorte uitgebreid.

Wij feliciteren de ouders van harte met deze gebeurtenis. Natuurlijk feliciteren we ook de grootouders Wilhelm en Marja met hun eerste kleinkind. Onze felicitaties gaan ook naar de overgrootouders (oom) Leen en (tante) Mien.

 
Geboorte Tristan & Quinn (6 juli 2013)

Tot onze verrassing lag er vandaag een kaartje bij de post, dat de geboorte van een tweeling in de familie aankondigde.

Sanne de Kock en Marcel Hoek (zoon van Gerrit en Nel) zijn blij en gelukkig met de geboorte van hun tweeling. Ze kregen de namen Tristan Hubertus en Quin Pieter (Hoek).

Wij feliciteren de ouders van harte met deze gebeurtenis. Natuurlijk feliciteren we ook de grootouders Gerrit en Nel met hun kleinzoons.

 

Huwelijk Robert en Thea (28 juni 2013)
Op 28 juni 2013 zijn Robert Plugge en Thea Kolstee getrouwd. Daarbij waren natuurlijk ook hun kinderen Kevin (uit een eerdere relatie) en Timo aanwezig. Wij feliciteren het bruidspaar en hun kinderen van harte met deze gebeurtenis.

Sportief Weekend 2013 (3 juni 2013)

Dit weekend is gehouden van 31 mei t/m 2 juni 2013 op camping "De Boomgaard" in Bunnik.

Zie voor meer details: Sportief 2013

 

Huwelijk Ria en Erik (19 januari 2013)

Gisteren zijn Ria Bron en Erik van den Heuvel, na 25 jaar samenwonen, in het huwelijk getreden. Dat gebeurde op het oude stadhuis aan de Groenmarkt in Den Haag. Een prachtige locatie om te trouwen. De ambtenaar van de Burgerlijke Stand haalde op humoristische wijze vele herinneringen op. De ringen werden overhandigd door Sander en Sophie, die zelf weer als herinnering armbandjes kregen. 's Avonds werd het huwelijk groots gevierd.

 

 

Geboorte Mick (19 september 2012)

Bij onze thuiskomst na onze vakantie in Elburg lag er het geboortekaartje van Mick Hus. Mick Hus is het tweede kind van Dennis en Jeanette. Via Facebook waren we al op de hoogte van deze geboorte. Nu dan ook het bericht op onze website. We feliciteren de ouders en zusje Demi van harte met hun meesterstuk. Natuurlijk feliciteren we ook de grootouders Hans en Rineke met hun kleinzoon en tante Catrien (Plugge-Pronk) met haar achterkleinzoon.

 

 

Overlijden Tante Tiny (5 augustus 2012)

Op 30 juli 2012 overleed Martina Plugge - de Niet (tante Tiny), weduwe van Simon Samuel Plugge (oom Siem). Zij werd 94 jaar. De begrafenis zal plaats vinden op maandag 6 augustus 2012. Nadere informatie via de Redactie.

Bijgaande foto, waarop tante tante Tiny (rechts) naast tante Co (links) zit, werd genomen bij de viering van de 85e verjaardag van tante Catrien Plugge-Pronk op 23 juni 2012.

Wij wensen haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen sterkte bij de verwerking van dit verlies.

 

Geboorte Jason (22 juli 2012)

Per email kregen we bericht van de geboorte van Jason Albert Taal, zoon van Ramon Taal (zoon van Jan en Nel Taal) en Heleen Bijwaard. We feliciteren Ramon en Heleen met hun zoon en Rachel en Diego met hun broertje. We feliciteren natuurlijk ook Jan en Nel Taal met hun jongste kleinkind.

 

 

 
Geboorte Malouke (14 mei 2012)

Na onze vakantie lag bij de post het geboortekaartje van Malouke, dochter van Alexander (zoon van Marieke Groen) en Annemieke. Malouke is ook het nieuwe zusje van Enna. We feliciteren Annemieke en Alexander met hun dochter en Enna met haar zusje. We feliciteren natuurlijk ook Marieke met haar vijfde kleindochter.

 

 

Nieuwjaarsbijeenkomst 1 januari 2012 (3 januari 2012)

Op onze 26e nieuwjaarsbijeenkomst telden we opnieuw 133 familieleden, hetzelfde aantal als vorig jaar. Toch waren het niet allemaal dezelfde familieleden als vorig jaar. Zie verder op Nieuwjaarsreceptie.

 
Geboorte Charissa Leeman (19 december 2011)

Afgelopen week kregen we een mooi geboortekaartje binnen met het bericht over de geboorte van Charissa Leeman. Charissa is de dochter van van Myranda Visser en Emiel Leeman. We feliciteren Myranda en Emiel met hun dochter en Alycia met haar zusje. Natuurlijk feliciteren we ook de grootouders Jan en Marja Visser met hun nieuwe kleinkind.

 

Op de voorkant van het kaartje staat:

  Iedereen mag het nu horen: Mijn zusje is geboren . . . . 

 

Overlijden Cornelis Bron (23 oktober 2011)

Op 19 oktober overleed Cornelis Bron (oom Kees). Hij werd 81 jaar. Helaas was hij de laatste zes jaar erg ziek en moest worden verpleegd in Bosch en Duin. Tot die tijd was hij onder andere actief als vrijwilliger bij het Schevenings Museum. Hij leidde ons een keer rond op de vuurtoren met mooie verhalen en anekdotes. Hij hield van gezelligheid en kon bijvoorbeeld erg genieten van de familie weekends. De begrafenis was op dinsdag 25 oktober op de Algemene Begraafplaats aan de Kerkhoflaan 12 te Den Haag. Wij wensen tante Rie, zijn kinderen en kleinkinderen sterkte bij de verwerking van dit verlies.

 

Dagje uit tantes en ooms (14 mei 2011)

Klik daarvoor op Dagje uit.

Voor meer foto's, zie http://picasaweb.google.com/familieplugge/DagjeUitTantesEnOoms2011

 

Geboortes (12 mei 2011)

Onze familie is weer uitgebreid. We kregen bericht van twee geboortes.

Op 17 februari 2011 kreeg het gezin van Jitske en Dolf er een zoon bij en op 21 april 2011 kregen Marije en Joren hun eersteling. Wij feliciteren de ouders, broertjes en grootouders (Cor en Jolanda) van harte.

 

 

Geboorte Noah (1 november 2010)

Op 22 oktober 2010 werd het gezin van Wim van Woudenberg en Angelique Plugge verblijd met de geboorte van Noah.

Wij feliciteren Wim. Angelique, Roan, Mika en Levi van harte met deze gezinsuitbreiding. Natuurlijk feliciteren we ook de grootouders Freek en Riet. Het geboortekaartje is handgemaakt door Roan, Mika en Levi.

 

Geboorte Suze Bo (19 augustus 2010)

We feliciteren Nilom, Emile, Noa en de grootouders Joke en Kees van harte met hun (klein)dochter/zusje.

 

 

Geboorte Diego Johan Taal (15 augustus 2010)

Van Jan en Nel Taal kregen we de volgende email:

“Hoi allemaal,

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Diego Johan Taal, broertje van Rachel Taal, zoon van Ramon en Heleen! Ik ben geboren op zaterdag 14 augustus om 17.08 uur, weeg 2590 gram en ben 48 cm lang. Ik ben hartstikke gezond, maar moet nog even in het ziekenhuis blijven, samen met mamma. Maandag ben ik, als de dokter het goed vindt, weer thuis! Mijn grote zus Rachel is hartstikke trots op mij en vindt mij erg lief!

Groetjes van een trotse opa en oma.”

Wij feliciteren het gezin van Ramon en Heleen en de grootouders van harte met de nieuwe wereldburger.

 

 

Overlijden Huibert Plugge (26 juli 2010)

Op 17 juli 2010 kwam een eind aan het leven van Huibert Plugge (oom Huib). Hij werd 84 jaar. De begrafenis is geweest op donderdag 22 juli 2010 op de Algemene Begraafplaats aan de Kerkhoflaan 12 te Den Haag. Wij wensen tante Catrien en zijn kinderen en kleinkinderen sterkte bij de verwerking van dit verlies.

 

 

Gevonden voorwerpen Plugge Weekend 2010 (12 juli 2010)

Ons weekend is al weer een tijdje achter de rug. Van enkele gevonden voorwerpen heeft de eigenaar zich gemeld, van de volgende nog niet:

- Etos zonnemelk factor 30

- baby speelgoed mickey mouse met bijtringen

De eigenaar kan zich melden via ons emailadres de Redactie

 

Koninklijke Onderscheiding Kees Plugge (30 april 2010)

Op 29 april 2009 heeft Kees Plugge een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Deze werd uitgereikt door de waarnemende burgemeester Zijlstra van de Gemeente Oldambt. Kees kreeg deze onderscheiding voor zijn jarenlange actieve inzet voor de Atletiekverenigingen Aquilo, SOS Muntendam en SV Veendam. Voor zijn komst naar Groningen was Kees ook al actief in Zoetermeer bij Atletiekvereniging Ilion. Wij feliciteren Kees van harte met deze welverdiende onderscheiding. Bij de uitreiking in het clubgebouw van Aquilo in Winschoten waren veel leden van de atletiekverenigingen en de naaste familieleden aanwezig. Kees en Joke werden goed in de bloemen gezet en na de uitreiking kregen we drankjes en lekkere hapjes.

 

 

Geboorte Enna Lin (11 februari 2010)

Op 4 februari 2010 werd Enna Lin geboren. Zij is de eersteling van Alexander Groen (zoon van Marieke) en Annemieke. Wij feliciteren de ouders met de nieuwe wereldburger. Natuurlijk feliciteren we ook oma Marieke Groen met haar vierde kleindochter.

 

Nieuwjaarsreceptie januari 2010 (2 januari 2010)

Op onze 24e nieuwjaarsbijeenkomst telden we deze keer zo'n 116 familieleden, iets meer dan vorig jaar (112). We misten helaas een aantal zieken. Het was weer een gezellige bijeenkomst en we mochten kennis maken met Henley Illusions. Twee neven van ons hadden aangeboden op te treden en het was een daverend succes. Vooral het tevoorschijn toveren van een (zware) bowlingbal maakte diepe indruk.

Voor meer foto's, zie ook: Nieuwjaarsreceptie.

 

 

Geboorte Lars Ary (24 december 2009)

Vanuit Vlaardingen kregen we het volgende bericht:

Lieve Corrie en Huib,
Bedankt voor de Plugge Courant er staan weer veel nieuws en leuke berichtjes in. Door de krant werden wij er aan herinnerd dat we ook groot nieuws hebben. Sander en Krista van der Windt hebben op 24 november een zoon gekregen en zijn naam is LARS ARY. Moeder en zoon maken het goed en wij zijn er erg trots.

Een lieve groet uit Vlaardingen, Gerrit en Gerda 

Natuurlijk voegen wij er onze felicitaties, ook aan overgrootmoeder tante Catrien, aan toe.

 

Geboorte Micha (22 november 2009)

Op 22 november 2009 om 02.30 uur is de familie uitgebreid met een zoon en broertje bij Michele en Jeroen en Jefta van der Meide, zijn naam is Micha. Opa en oma (Han en Hanneke van Iwaarden) zijn apetrots en dat geldt natuurlijk ook voor de overgrootmama (tante Co).

Natuurlijk voegen wij er onze felicitaties aan toe.

 

Huwelijk Marlot en Vanya (10 juli 2009)

Op 10 juli 2009 zijn Marlot Stoker en Vanya van Iwaarden getrouwd. Jullie zien: tante Co heeft er weer een (aangetrouwde) kleindochter bij.

Wij feliciteren het bruidspaar alsnog.

 

 

 

 

Geboorte Timo (19 oktober 2009)

Op 13 oktober 2009 werd de puzzel van Robert (zoon van Netty en Bert), Thea en Kevin gecompleteerd met een zoon en broertje.

Wij feliciteren hen van harte. Ook de grootouders en overgrootouders (tante Catrien en oom Huib) feliciteren we met hun nieuwe (achter)kleinzoon.

In de volgende Pluggekrant verwachten we meer over dit gezin te weten te komen

 

 

 

Geboorte Ymke (14 oktober 2009)

Op 5 september 2009 werden Edward en Erica Groen verblijd met de geboorte van een meisje. Haar naam is Ymke. Wij feliciteren hen, Myrthe en Renske met deze aanwinst. Ook oma Marieke Groen feliciteren wij van harte met haar derde kleindochter.

 

 

Sportief Weekend 2009 (14 okober 2009)

Dit weekend is gehouden van 4 t/m 6 september 2009 in een chalet in Heure in de Belgische Ardennen. Het was inspannend en gezellig.Klik voor een verslag en foto's op  Sportief 2009

 

 

Vlaggetjesdag (14 juni 2009)

Gisteren was het weer vlaggetjesdag in Scheveningen. Meestal lopen we dan wat langs de havens, zo ook nu. Het was mooi weer en mede daardoor onwaarschijnlijk druk. We zagen oude foto's, we luisterden naar diverse koren, keken naar een stukje van een gymnastiekuitvoering van de gymnastiekvereniging Scheveningen, bewonderden de visuitstalling van Simonis, aten kibbeling en een ijsje, enzovoort. Bij de stand van de gymnastiekvereniging zagen we Jolanda. In de visafslag zagen we Gerrit Hoek zingen in het Shantykoor. Daar spraken we ook zijn vrouw Nel. Verderop kwamen we Hans de Bruin nog tegen, zodat het ook een beetje familiereünie was .

 

 

60-jarig huwelijk (tante) Catrien en (oom) Huib (30 maart 2009)

Eergisteren kreeg ik van Bert een aantal foto's van de viering op 24 januari 2009 van het 60-jarig huwelijk van (tante) Catrien en (oom) Huib. Zij werden per limousine opgehaald. Daarna volgde een receptie en diner. Hans Hus overhandigde een cheque voor een rondrit per touringcar om het 60-jarige huwelijk in de lente opnieuw te vieren. Wij wensen (tante) Catrien en (oom) Huib nog vele gelukkige jaren.

 

Geboorte Alycia (28 maart 2009)

Op 19 maart 2009 werden Myranda Visser (dochter van Marja en Jan Visser) en Emiel Leeman verblijd met de geboorte van hun dochter Alycia. Wij wensen Alycia en haar ouders een gezonde en gelukkige toekomst. Ook feliciteren wij de grootouders Marja en Jan.

 

 

Geboorte Anniek Plugge (22 februari 2009)

Op 22 februari om 14:09 uur kwam Anniek op de wereld. Zij is de dochter van Erik en Agata en het zusje van Lara en Radek. Wij feliciteren het gezin van harte en wensen hun een gelukkige toekomst.

 

 

Geboorte Demi (21 januari 2009)

Van Dennis Hus kregen we vanmorgen vroeg een email, waarin hij ons de geboorte van Demi meldde:

"Jeanette is bevallen we hebben een dochter ze heet Demi Hus. Ze is geboren op 21-01-2009 om 2:05 uur.
Ze weegt 3600 gram en is 51 cm lang. Wij zijn dol gelukkig."

Op 22 januari ontvingen wij het geboortekaartje, dat hieronder staat afgebeeld.

Wij feliciteren de kersverse ouders van harte en wensen hun en Demi veel geluk en een goede gezondheid.

Ook voor de grootouders Hans en Rineke: van harte gefeliciteerd!

 

 

 

Geboorte Thijs Cornelis (23 december 2008)

Op 15 december 2008 werden Dolf Jans en Jitske Plugge verblijd met de geboorte van een zoon. Zijn naam is Thijs Cornelis. Wij wensen Dolf, Jitske en Thijs Cornelis veel geluk. Natuurlijk feliciteren we ook de grootouders (neef) Cor en Jolanda met hun eerste kleinkind.

Geboorte Thijmen Dion (11 december 2008)

Mariëtte Verhoef kreeg op 8 december 2008 een zoon. Zijn naam is Thijmen Dion. Wij feliciteren Mariëtte en de grootouders Mieke en Kees van harte met hun (klein)zoon.

 

 

Oud nieuws

Klik daarvoor:     Oud nieuws ]